Toon foto

Neejs

Patrick van de Goor overleden

11 juni 2017

Tot ons groot verdriet bereikte ons gisteravond het bericht dat ons lid Patrick van de Goor is overleden. Veel te jong, Patrick mocht slechts 48 jaar worden.

Patrick kwam in het seizoen 1999-2000 onze Raad van Elf versterken, te weten bij milleniumprins Antoine Driessen. Patrick was vijftien jaar vol overgave bij de Uittrekkende groep, genoot van de gezelligheid maar nam ook zijn verantwoordelijk als lid van Raad van Elf. Leider Geert Keijsers van de Raad van Elf memoreerde de herinneringen mooi op 1 mei 2015 ter gelegenheid van het afscheid van Patrick en zijn vaste maat in de Raad, Leon Jacobs:  “De familiealbums die door jullie lange staat van dienst ontzettende dik zijn geworden. Niet alleen door jullie bijdrage, maar zeker ook door Ank en Miranda.”

Na zijn Raadtijdperk wilde Patrick graag bij D’n Dreumel betrokken blijven. Dit werd ingevuld middels de bouwcommissie waar hij in seizoen 2012-2013 al aansluiting had gezocht en in het lidmaatschap van de halcommissie vanaf seizoen 2014-2015.  

Helaas ging enkele jaren terug de gezondheid parten spelen, werd gaandeweg de strijd steeds heftiger en werd meer duidelijk dat de ziekte niet te overwinnen viel. Ondanks alles bleef Patrick echter betrokken bij de vereniging en bezocht hij samen met echtgenote Miranda afgelopen seizoen nog veel activiteiten. Daar was tevens een speciale aanleiding toe. Dochter Imke behaalde samen met Chimène Kohlen namelijk de 2e plaats op de jeugdliedjesmiddag met “Vastenaovend in miën blood”. Dit liedje bereikte zelfs de finale van het TVK. Extra speciaal voor het gezin was dat de tekst is geschreven door de opa van Imke, Jan Nabben. Patrick genoot dan ook zichtbaar van deze optredens en het enthousiasme wat zijn Imke liet zien.

D’n Dreumel zal Patrick blijven herinneren als een zeer waardig lid en zijn dan ook dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid in al die jaren.  

Miranda, Sanne, Imke en familie wensen wij heel veel sterkte toe met dit grote verlies en hopen dat de mooie herinneringen samen met Patrick hierbij kracht geven.

Bestuur en leden Carnavalsvereniging D’n Dreumel Horst

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht