Neejs

Vastenaovend 2023

Oud-Prins Jac Boots overleden

3 februari 2016

Tot ons groot verdriet bereikte ons het bericht dat onze Oud-Prins en lid Jac Boots is overleden. Jac was Prins bij D’n Dreumel in 1975 en sindsdien zeer betrokken bij het wel en wee van onze vereniging en de leden.  Jac is bestuurslid geweest bij de Ald-Preense en altijd actief geweest voor de commissie postbezorging. 

Jac was een man vol humor en dat hebben we gelukkig vaak mogen meemaken, tijdens vergaderingen maar ook met de Oud-Prinsen acts op de zittingsavonden. Zo wist hij ook een keer de show te stelen door tijdens een Aftreden-act, op zijn toen 75 jarige leeftijd, in korte broek door de zaal te lopen. 

Ondanks de tegenvallers met zijn gezondheid de laatste jaren bleef Jac positief ingesteld en bleef hij samen met Mien graag de Dreumelactiviteiten bezoeken. Wij zullen Jac met groot respect blijven herinneren voor zijn betrokkenheid, humor en inzet bij Carnavalsvereniging D’n Dreumel.  

Mien, Karin en Jan, Erny en Rob en de kleinkinderen wensen wij heel veel sterkte toe met dit grote verlies en hopen dat de mooie herinneringen samen met Jac hierbij kracht geven.

Bestuur en leden Carnavalsvereniging D’n Dreumel Horst