Eveline en Geert

Vastenaovend 2022 27, 28 februari en 1 maart

"Carnaval... het kan zomaar je leven veranderen… carnaval... het mooiste wat ons is overkomen"

 

10. Geert & Eveline

 

Naam:  Eveline Jacobs & Geert Clabbers

Leeftijd: Beide 39 jaar 

Woonplaats: Horst

Liefde ontstaan op : Bovenstaande spreuk is zeker van toepassing voor Geert en Eveline. Ze denken samen terug aan dat bewuste carnavalsjaar en vertellen……

 

 

 

 

 

 

Hoe IS JULLIE LIEFDE ONTSTAAN? 

Extra foto 2 voor op social media Geert en EvelineWij hebben elkaar tijdens carnaval 2016 ontmoet. Na een hele dag carnaval vieren zijn we aan de praat geraakt aan de bar bij Café de Beurs. Waarover het ging weten we niet meer, we kunnen ons alleen herinneren dat het gezellig was en dat we gedanst hebben op het nummer Gelök van Ben Verdellen.

Zonder carnaval hadden we elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet, ook omdat Eveline vrijwel nooit bij de Beurs kwam, maar ook omdat het natuurlijk makkelijker is om in gesprek te raken met iemand die je niet kent als je een biertje op hebt.

Diezelfde avond hebben we dan ook nog romantisch gedineerd bij de Pizza tent. Omdat ik (Geert) daar kind aan huis ben, kreeg ik de gelegenheid om zelf een pizza te bakken.

Na de carnaval hebben we elkaar nog regelmatig gezien en was het altijd gezellig en dat is zo gebleven. In 2017 zijn we samen gaan wonen.

Dus een tip aan alle vrijgezellen; Ga lekker feesten met carnaval en wees niet bang mensen aan te spreken.. dat kan zomaar je leven helemaal veranderen!

Het carnavals hoogtepunt was natuurlijk in 2020, toen Geert uitgeroepen werd tot 58ste prins van het Dreumelriëk. Vooral de proclamatie was erg spannend. Dit hele traject konden we alleen met elkaar delen omdat niemand in onze omgeving het mocht weten. Het was erg intens, maar een super mooie herinnering die we nooit zullen vergeten!

De spreuk.. Vier ‘t laeve, deze carnaval gaon we samen belaeve was dan ook zeker van toepassing op ons.

Extra foto 1 voor op social media Geert en Eveline