Karin en Jos

Vastenaovend 2022 27, 28 februari en 1 maart

"Van Mokums paradijs naar keileuk carnaval in Hooors!!"

 

11. Jos & Karin

 

Naam:  Karin en Jos van Wijk

Leeftijd: 60 jaar & 61 jaar 

Woonplaats: Ouderkerk aan de Amstel

Liefde ontstaan op : Niet in één zin te omschrijven, lees ons verhaal hieronder

 

 

 

 

 

 

Elk jaar komen ze vanuit Oudekerk a/d amstel naar horst speciaal voor de Carnaval. 

Karin-jos2Hallo wij zijn Karin en Jos van Wijk uit het westen van het land en wonen in Ouderkerk aan de Amstel. Ons dorp ligt tegen Amsterdam aan en worden daarom door de Horstenaren steevast  “de Amsterdammers” genoemd. Wij zijn 60 en 61 jaar jong !!!.

De Horstenaren ( Fam. Haegens ) hebben wij 7 jaar geleden leren kennen op ons vakantieadres Camping Sanguli in Salou- Spanje. Ooit hebben wij in het verleden wel eens carnaval gevierd bij een vereniging in Amsterdam maar dat was dan bijvoorbeeld alleen op een zaterdagavond.

 

 

Karin-jos1

De echte liefde is begonnen toen wij in Horst mee gingen doen aan dit kei leuk feest. De eerste keer was dat alleen op zaterdag, maar de laatste jaren doen wij mee van zaterdagmiddag t/m dinsdagavond.

Het moment wat ons het meest is bij gebleven is het jaar dat de zoon van onze vrienden adjudant was bij Jeugd Carnaval d’n Dreumel.

Ons carnavalslied is zonder twijfel 1000 Sterre van Bjorn en Mieke. Hier krijgen wij echt het carnavalsgevoel van te pakken.

Als carnaval niet zou bestaan zouden wij met onze vrienden bij Café Tante Roosje in Amsterdam zijn en daar een feestje vieren, maar dit is toch lang niet hetzelfde als de Horsterse Carnaval.

Carnaval heeft de hechte vriendschap die wij al met onze vrienden hebben toch nog verder versterkt. Ook hebben wij door het carnaval meerdere vrienden gekregen in Horst.

In Horst aan de Maas daar moet je wezen, in Horst aan de Maas daar moet je zijn !!!!!!!