Kleding

Vastenaovend 2025 2, 3 en 4 maart

Wij, Wil en Marianne Deckers vormen samen de kledingcommissie. Onze taak is er voor te zorgen dat alle leden van de Dreumel er netjes opstaan.

Als er een nieuw lid wordt aangemeld bij ons, kijken we eerst of wij nog een pak voor die persoon hebben hangen en zo niet dan sturen wij hem of haar door naar onze kledingleverancier Janssen & Janssen in Boxmeer. Die zorgt ervoor dat het nieuwe lid een pak krijgt en wij zorgen voor een hoofddeksel. Ook leden die uit hun pak gegroeid zijn of waar het pak van gekrompen is kunnen bij de kledingcommissie terecht voor een ander of nieuw pak.

De kledingcommissie zorgt er ook voor dat het prinselijk trio er netjes opstaat. In een vroeg stadium is Marianne hier al bij betrokken en zorgt ervoor dat het pak ook aangepast kan worden om op de dag dat de prins en de adjudanten uit komen niet voor verrassingen te staan.

De kledingcommissie zorgt ervoor dat na het aftreden van de prins alle spullen weer gewassen en gestreken en gestoomd worden zodat alles voor het nieuwe trio weer klaar ligt. Verder zorgt de kledingcommissie ervoor als leden wat kapot hebben aan hun pak dat dit gemaakt wordt.