Raad van Elf (Uittrekkende groep)

Vastenaovend 2024 11, 12 en 13 februari

De Raad van Elf vormt samen met de prins, twee adjudanten, prinses en ondersteund door de vorst en de ceremoniemeester de uittrekkende groep. De Raad van Elf / uittrekkende groep heeft een leider die iedereen van de nodige informatie voorziet zoals uittrekmomenten, verzameltijden etc. De Raad van Elf zorgt ervoor dat het prinselijk trio en prinses nooit alleen staan tijdens alle uitstapjes, zoals de recepties, pronkzittingen, verlovingsbal en carnavalsdagen. De Raad van Elf is ten alle tijden de steun en toeverlaat van het prinselijk trio en prinses, al hebben de adjudanten ook een taak in deze.

Naast alle officiële activiteiten zijn er ook diverse nevenactiviteiten zoals het jaarlijkse prinsenfeest. De activiteiten concentreren zich met name tijdens de zes weekenden voor de carnaval en natuurlijk tijdens de carnavalsdagen. Het programma wordt van te voren met prinselijk trio, prinses, vorst, ceremoniemeester en de leider van de Raad van Elf samengesteld. Verder zijn er nog activiteiten die voor alle leden gelden zoals verkoop van CD en Klos en ledenvergadering.

Kortom de Raad van Elf zorgt mede voor een onvergetelijk carnavalsjaar voor het prinselijk trio en de prinses.

"EN ZOË TREKKE ZE OËT...."

Prins: Sven I (van Berlo)
Partner: Bram van Helden 
Adjudanten: Joris Beckers en Jimmy Hermans
Vorst: Parvulus (Mark Peelen)
Ceremoniemeester: Roland van Helden
Dansmarietjes: Kiki Coppers en Suze Verhaeg
Raad van Elf: Marcel van Bavel, Mark van de Beuken, Edwin Coppers, Frank Cox, Loek Giesen, Carlo van Hal, Peter Hesen, Morris Jacobs, Ralf Joosten, Geert Keijsers (leider), Marc Kleeven, Tjerk Leijsten, Joris Middendorp, John Rouleaux, John Schatorie, Jarno Scheres, Funs Seuren, Hans Seuren, Sjoerd van der Sterren, Dennis Verhaegh en René Weijs.