Liedjes

Vastenaovend 2025 2, 3 en 4 maart

De liedjescommissie bestaat uit 3 fanatieke Dreumelleden, welke allen een warm hart toedragen aan het Horsterse carnavalslied.

De commissie bestaat uit:

  • Roel Backus (commissiehoofd)
  • Rob Zanders
  • Peter van Wegberg
  •  
  • We zijn elk jaar vroeg al in touw om de liedjesavond te organiseren. Elk lid van deze commissie heeft een eigen taak, waarin hij een specifieke taak op zich neemt. Dit doen wij bewust om zo de organisatie soepel te laten verlopen. Wij zorgen er onder andere voor dat een diverse jury wordt samengesteld, artiestenbegeleiding en dat de liedjesavond leuke artiesten kan brengen voor het publiek.

Uit het verleden is gebleken dat de kaartverkoop elk jaar steeds sneller gaat. Het afgelopen jaar zaten er al Dreumels om 06:00 uur klaar om toegangskaartjes te kopen. Elke keer krijgen we leuke berichten van de artiesten en vanuit het publiek, doch proberen we elk jaar de liedjesavond te verbeteren en aan ieders wens te laten voldoen.

De liedjesavond van D'n Dreumel straalt voor een ieder een gemoedelijke sfeer uit. De drempel om mee te doen is laag. Gelukkig zien we de afgelopen jaren dat er steeds meer verjonging plaatsvindt en nieuwe artiesten aansluiten in de Liedjesavondkaravaan. Deze trend hopen we de komende jaren door te zetten.