Neejs

Vastenaovend 2023

C.V. “D’n Dreumel” start voorverkoop

8 december 2016

Op zaterdag 10 december 2016 start C.V. “D’n Dreumel” uit Horst om 14.00 uur bij café “De Lange” de voorverkoop van een 3-tal activiteiten nl.:

Zaterdag 21 januari 2017 De Proclamatie:
Proclamatie - Heite SoepDit wordt een avond waar géén enkele carnavalist zich ook maar één moment hoeft te vervelen. Een avond vol muziek, dans en optredens! Zo zijn er optredens van “Heite Soep”, “de Shakin DJ’s” én zorgt “Willi aus Kevelaer” voor een “Bombenstimmung in de Mèrthal in Horst. Máár natuurlijk is hét hoogtepunt van deze avond …. dé proclamatie van de 55e prins (5 x 11 jaar / Jubileumprins) van het Dreumelrijk, welke rond de klok van 21.30 uur aan het publiek gepresenteerd zal worden.

De muzikale begeleiding van deze avond is in de vertrouwde handen van de “Carnavalsband”. Aanvang 20.00 uur. Voor deze avond worden de volgende entreeprijzen gehanteerd: zitplaatsen € 18,50 / staanplaatsen € 12,50.

Zaterdag 4 februari 2017 Pronkzitting:
Naast een keur aan topartiesten van Horster bodem, waaronder de Schitspool, treedt de groep TADAA! op, en dat betekent entertainment, cabaret en muzikaliteit van hoog niveau, op een bedje van humor, overgoten met een heerlijk Helmonds sausje! In de buutton verschijnen de Limburgse buuttekampioen 2016 Gilbert Petit en 5-voudig buuttekampioen Pierre v. Helden. Verder zullen Thei & Marij met hun diverse Limburgse hits voor een geweldige sfeer in de Mèrthal gaan zorgen. De muzikale begeleiding is in de vertrouwde handen van de “Dreumel Hoêsband”. De entree voor deze avond bedraagt € 16,00, en de aanvang is om 20.00 uur.

Ná het succes van de afgelopen jaren vindt ook in 2017 weer het Hôrster Carnavalsmatinee in de Mèrthal plaats.

Zondag 5 februari 2017 Hôrster Carnavalsmatinee:
Maikel en JacquelineDit betekent een gezellige carnavaleske middag voor jong en oud, met optredens van een keur van artiesten uit Horst aan de Maas, waaronder “De Schitspool”, Maikel & Jacqueline, en verschijnt Pierre v. Helden in de buutton. Als uitsmijter geeft “Aaltiëd Noeït te Laat” gas van het begin tot het einde!!! Ook nu is de muzikale begeleiding in handen van de “Dreumel Hoêsband”. De entree voor deze middag bedraagt € 8,50, en de aanvang is om 13.30 uur.

 

Voor al deze activiteiten start de voorverkoop op zaterdag 10 december 2016 om 14.00 uur bij café “De Lange” in Horst.
 
Vanaf 11 december 2016 zijn de entreebewijzen verkrijgbaar bij Het proeflokaal van Horst, café De Beurs en via de website.
Maikel en Jacqueline Aaltied noeit te laat Proclamatie - Heite Soep Proclamatie - Carnavalsband.nl