Neejs

Vastenaovend 2023

Jac van den Munckhof overleden

3 april 2016

Met groot verdriet bereikte ons het bericht dat gisteren ons Erelid Jac van den Munckhof is overleden. Jac stond aan de wieg van onze vereniging als mede-oprichter in oktober 1962. Jac vervulde in de begin jaren 1962-1964 ook de functie penningmeester. Daarnaast was Jac tot tweemaal toe adjudant. Allereerst in 1968 bij Prins Jan Keijsers en in 1969 bij Prins Cor Koster. Ondanks zijn verhuizing, in de jaren ’70, naar Eindhoven bleef Jac zeer betrokken bij onze vereniging en kwam hij graag met Mien naar de Dreumel-activiteiten. Sinds 2013 was Jac ook lid van de Senaat. Ook toen zijn gezondheid de laatste jaren achteruit ging, bleef hij toch graag zoveel als mogelijk naar Horst komen. 

Jac heeft veel voor de vereniging betekend, zowel voor als achter de schermen. Voor deze grote verdiensten ontving Jac de “Orde van de Klos” (1969) en is Jac geridderd tot Erelid (1971).
Wij zullen Jac dan ook met grote dankbaarheid blijven herinneren voor al zijn inzet en betrokkenheid bij D’n Dreumel. 

Mien, René en Elise, Ed en Azucena en de kleinkinderen willen wij dan ook heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies.

Bestuur en leden Carnavalsvereniging D’n Dreumel Horst