Neejs

Vastenaovend 2025 2, 3 en 4 maart

Voorverkoop prinsenproclamatie, pronkzitting & Hôrster Carnavalsmatinee

17 december 2018

Op zaterdag 29 december a.s. start om 14.00 uur de voorverkoop van resp. de prinsenproclamatie, de pronkzitting en van het Horster Carnavalsmatinee georganiseerd door carnavalsvereniging “D’n Dreumel” uit Horst. 

Zaterdag 26 januari 2019 Prinsenproclamatie: 

Een avond vol muziek, dans en optredens! Optredens van de junioren- en senioren showgroep van D’n Dreumel, de eigen liedjeszangers(essen), en wat dacht U van De Breurkes, De Toddezèk en als uitsmijter de formatie “Wir Sind Spitze!
 
Máár natuurlijk blijft hét hoogtepunt van deze avond dé proclamatie van de 57e prins van het Dreumelrijk, welke rond de klok van 21.30 uur aan het publiek zal worden gepresenteerd. De muzikale omlijsting van deze avond is in de zeer vertrouwde handen van de “Dreumelband”. Aanvang 20.00 uur. Voor deze avond worden de volgende entreeprijzen gehanteerd: zitplaatsen € 18,50 / staanplaatsen € 12,50.
 
 

Zaterdag 9 februari 2019 Pronkzitting:

Naast een keur van topartiesten van eigen bodem, waaronder o.a. de Schitspool, verschijnen in de buutton John van Bilsen en Dirk Kouwenberg. Verder zullen “Ons Jongens” en dé “Limburgse Helene Fischer”; Marleen Rutten, voor een geweldige sfeer in de Mèrthal gaan zorgen. De muzikale begeleiding is, ook hier, wederom in de vertrouwde handen van de “Dreumelband”. De entree voor deze avond bedraagt € 16,00, en de aanvang is om 20.00 uur.
 
 

Zondag 10 februari 2019 Horster Carnavalsmatinee:

Het Hôrster Carnavalsmatinee is een gezellige carnavaleske middag voor jong en oud, met optredens van een keur aan artiesten uit Horst aan de Maas, waaronder de Mini showgroep en showgroep van D’n Dreumel, De jeugd- en senioren liedjeszangers en zangeressen, De Schitspool, in de buut verschijnt Peter Vaessen, en natuurlijk mag “Twië hand op iëne proek” zéker niet op deze middag niet ontbreken. De muzikale omlijsting is in handen van de Dreumelband. Entree voor deze middag bedraagt € 8,50, en de aanvang is om 13.30 uur.

Vanaf 30 december zijn de entreebewijzen ook nog verkrijgbaar bij “Het proeflokaal van Horst”, café De Beurs én natuurlijk via deze website.
De BreurkesDe Breurkes