2016 Prins Ted 1

Vastenaovend 2025 2, 3 en 4 maart

Op het aftreden van prins Ted 1 wordt het seizoen nog eens belicht door de leider van de uittrekkende raad van elf Geert Keijsers.

Het boerenbruidspaar van de Dreumel wordt uitgeroepen Sophie von Furstenberg (Janske Cox) en Petrannes von Henraath (Geert Rasing)

Bij de meeste Dreumel activiteiten geven de Dansmarietjes acte te preseance. Ook buiten Horst vinden optredens plaats. Op bijgaande foto treedt de Senioren Dansgarde op het BCL in Blerick.

Op de voorgrond staan de zangers van het jubileumlied Marc en Ruud en op de achtergrond staan de overige liedjeszangers van de Dreumel.

Vorst Naggus presenteert op Dreumel Alaaf de opening van het carnavalsseizoen. Prins Ted 1 en Jeugdprins Jelle 1 met klein gevolg staan op dit podium.

Op carnavalszondag is er ’s morgens de sleuteloverdracht in de Merthal. Hier komen de prinselijke gezelschappen van Horst aan de maas bij elkaar en krijgen ze de macht van de burgemeester.

De uittrekkende groep van D’n Dreumel is aanwezig op de zitting van de Meulewiekers in de Meterik.

Prins Ted 1 met zijn gevolg feliciteert het trio van de Jeugdcarnaval, dit zijn Jeugdprins Jelle 1 en adjudanten Floris en Remco.

Tijdens receptie van Prins Ted1 zijn de studiematen ook aanwezig.

Feestje bouwen tijdens de zittingsavond met Da ma zoë!

Proclamatie van het nieuwe gezelschap van de Dreumel, Prins Ted 1 (Herraets), Prinses Marian, adjudanten Rob en Leon.