Neejs

Vastenaovend 2023

BERICHT PREENS LARS D'N 1E

30 januari 2019

Met verbazing, ongeloof en gevoel van onmacht hebben we kennis genomen van onderstaand bericht wat we hebben ontvangen van Prins Lars I en Prinses Cindy, Adjudant Dennis en Evelien en Adjudant René en Corinne.

Leef Dreumels en Dreumelinnekes,

Na maanden van voorpret, hebben we het afgelopen weekend genoten van de spanning rondom het uitkomen, en de Proclamatie zelf. Echter openbaarde zich het afgelopen weekend ook een aantal onverklaarbare klachten, waardoor Cindy en ik hebben besloten om maandagmorgen de huisarts hierover te consulteren. We wisten dat ik nog herstellende was van een eerdere ziekenhuisopname rond de jaarwisseling, maar wisten ook dat de bloedwaarde bij controle op 15 januari in orde was. Niets stond een spetterende Carnaval, na een wellicht wat rustiger begin, in de weg.

We zijn maandagmorgen direct doorgestuurd naar de specialist, die uitsprak grote zorgen te hebben over mijn gezondheid. Zorgen welke niet ongegrond bleken, want na een aantal onderzoeken hebben de artsen geconstateerd dat ik een vorm van leukemie heb. Welke vorm, kan pas over 2 weken met zekerheid vastgesteld worden. Hierna kan er een behandelplan worden opgesteld, en weten we hoe het verder gaat lopen. Wij vinden het belangrijk om duidelijk te stellen dat er geen relatie is tussen de eerdere ziekenhuisopname en wat er nu aan de hand is.

We kunnen op dit moment niet de juiste woorden vinden om te omschrijven hoe we ons voelen, maar we beginnen aan een hele andere periode dan gepland. Met heel veel pijn en moeite hebben wij moeten besluiten dat we alle optredens als trio afzeggen, en ons met familie en vrienden te richten op de nieuwe werkelijkheid.

Groet,

Preens Lars I & Prinses Cindy 

Adjudant Dennis & Evelien 
Adjudant René & Corinne

 

We leven enorm mee, en gaan ons beraden over de aanpassingen aan programma die horen bij het bovenstaande nieuws, en zullen deze aanpassingen zo snel mogelijk naar buiten brengen.

Namens bestuur CV D’n Dreumel
Edwin Lemmen