Neejs

Vastenaovend 2025 2, 3 en 4 maart

D'n Dreumel organiseert Hiërezitting

28 november 2012

Voor het eerst organiseert carnavalsvereniging D’n Dreumel dit seizoen een Hiërezitting. De zitting, alleen voor mannen, is op zondag 13 januari 2013 van 10.30 tot 14.00 uur in het Parkhotel in Horst.

Bij carnavalsverenigingen in Midden- en Zuid-Limburg is de Hiërezitting een echte traditie. Reden voor D’n Dreumel om deze activiteit dit seizoen ook op het programma te zetten. Het doel van de activiteit is om een zitting te creëren voor alleen heren, die gezamenlijk een gezellige ochtend / middag hebben. Denk hierbij aan vriendengroepen, sportteams (tenslotte is het winterstop), collega’s of samen met broers of schoonbroers. De Hierezitting is wel in stijl en daarom is er ook een dresscode. Dit is een pak of combinatie, met slieps of non-de-juuke.

Het programma van deze dag blijft nog een verrassing. Maar zoals men van D’n Dreumel gewend is wordt het een spetterende zitting. We kunnen wel alvast verklappen dat de humor, af en toe met een scherp randje, niet zal ontbreken. De entree is inclusief ontbijtbuffet.

Stuur een mailtje naar kaartverkoop@dreumel-horst.nl en vraag snel je kaarten aan. Vergeet hierbij niet
naast het aantal kaarten je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Let op: vol is echt vol.