Neejs

Vastenaovend 2025 2, 3 en 4 maart

Opening carnavalsseizoen met hoogtepunten!

21 november 2019

Traditiegetrouw vindt er jaarlijks, op de eerste zondag ná de 11e van de 11e,  , de brunch voor leden met partners van carnavalsvereniging “D’n Dreumel”, als officiële start van het nieuwe carnavalsseizoen voor de vereniging, plaats. 

 

Deze brunch was mede voor “D’n Dreumel” aanleiding om een aantal van haar leden met hun echtgenote te huldigen in verband met hun resp. 11-, 22-, 33-jarig lidmaatschap. Voorzitter Edwin Lemmen verrichte deze huldiging met een persoonlijke toespraak, het uitreiken van de bijbehorende onderscheiding en oorkonde, én natuurlijk een prachtig boeket bloemen.
 

Jac Coumans

Een kaars op de taart was er voor Jac Coumans, 33 lid van C.V. “D’n Dreumel”, hij ontving uit handen van de burgemeester van de gemeente Horst a/d Maas, Ryan Palmen, de onderscheiding behorende bij de benoeming als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. (Zie foto)
 
11 jarig lidmaatschap: 
Ad Geurts en Geert Keijsers
 
22 Jarig lidmaatschap: 
Edwin Lemmen, Jan Hermans en Eric van den Munckhof

33 jarig lidmaatschap:
Jan Nabben, Eugene Soberje en Jac Coumans
Aansluitend aan deze brunch werd er door C.V. “D’n Dreumel” een receptie aangeboden aan Prins Lars I, prinses Cindy en hun adjudanten René & Dennis Verhaegh. 
 
Waarbij zij zichtbaar genoten van alle aandacht. Voor de camera van Omroep Horst a/d Maas verwoorde de regerende prins zijn receptie als volgt: “Géweldig, hoeveel mensen er gekomen zijn …ik kon mijn tranen nauwelijks bedwingen!”. 
 
Tijdens deze receptie mocht hij samen met zijn prinses Cindy, van het BCL resp. de “Vriendschapsorde” en de “Dames Orde” in ontvangst nemen.
 
Als klap op de vuurpijl ontving Prins Lars I, via een videoboodschap, de “hoesorde” van oud-prins Lex Uiting.