Neejs

Vastenaovend 2025 2, 3 en 4 maart

Nieuwe website voor Dreumel

28 november 2012

Met het versturen van een twitterberichtje lanceerde prins Guido I afgelopen zondag officieel de nieuwe website van carnavalsvereniging D’n Dreumel uit Horst.

De site werd gepresenteerd tijdens de jaarlijkse brunch voor de leden van D’n Dreumel, de opening van het carnavalsseizoen. De vernieuwde site heeft een fris en modern jasje gekregen. Op website is alles te vinden over carnavalsvereniging D’n Dreumel. Uiteraard hoe het ooit allemaal begon, informatie over de diverse commissies en activiteiten en een uitgebreid fotoalbum. Verder zijn er diverse carnavalsfilmpjes op de site te vinden, evenals een uitgebreide collectie teksten van Dreumelliedjes. Wie altijd op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws kan ‘kammeroad’ worden op Facebook of de vereniging volgen via twitter.

De internetsite werd ontwikkeld door Internetbureau Forwart uit Horst. Zij zorgden voor een duidelijke en overzichtelijke website.

Tijdens de brunch werden eveneens de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren dit acht leden. Drie daarvan werden in het zonnetje gezet vanwege het feit dat zij al vierenveertig jaar lid zijn van de vereniging.

Elk jaar eerst D’n Dreumel met trots de leden, die een zich al jaren inzetten voor de carnaval in Horst. Jan Keijsers, Frans Coenders en Kees Smorenburg vieren dit jaar allen hun 4x11-jarig jubileum. Jan Cox, Jan Clabbers, Rosier van den Munckhof, Jos Peeters en Roy Verdellen werden allen bedankt voor het feit dat zij elf jaar lid zijn van de vereniging.