Neejs

Vastenaovend 2025 2, 3 en 4 maart

‘Weej gaon ut make’ winnaar Liedjesavond D’n Dreumel

14 oktober 2012

Het zangduo Rob Driessen en Lisette Vervoort is de winnaar van de 51e Liedsjesavond van Carnavalsvereniging D’n Dreumel uit Horst. Hun liedje Weej gaon ut make kreeg de meeste punten van de jury.

 

Ger Gubbels leidde zaterdagavond in ’t Gasthoes de veertien deelnemende groepen en het publiek door de optredens. Het was een sfeervolle en spannende avond. De jury bestond uit een afvaardiging van artiesten (onder leiding van zangduo Bram en Ruud uit Venlo), diskjockeys, horeca en carnavallisten. Uiteraard mochten de luisteraars ook hun stem laten horen in de vorm van de publieksjury. Het programma werd verder aangevuld met optredens van Nag naat achter de oere en Jonge Klaore.

Rob Driessen en Lisette Vervoort eindigden uiteindelijk op de eerste plek. Weej gaon ut make is geschreven door Koen Hendrix (tekst) en Maik Cox (muziek). Tweede werd Pim Minkenberg met Horsternachte (tekst: Koen Hendrix, muziek: Maik Cox). Aaltied noeit te laat nam de derde plaats in met Enne baom! (tekst en muziek: Erik van Rengs). Het vierde liedje dat een plek krijgt op de Dreumelcd is Polonaise van Kleffe Zök (tekst en muziek: Kleffe Zök).

Bron: HALLO Horst aan de Maas